Erhvervsrådgivere Hellerup

Vi søger 2-3 engagerede og udadvendte erhvervsrådgivere til håndtering af bankens erhvervskunder. Jobbet får base i Hellerup med reference til bankens områdedirektør.

Jobbet:

Du får ansvaret for en portefølje af erhvervskunder, hvor kompleksiteten spænder vidt fra håndtering af mindre ejerledede virksomheder til komplekse koncerner, herunder kunder indenfor ejendomsbranchen.

Du får også rollen som sparringspartner for Private Banking rådgiverne i kundeengagementer med både privat- og erhvervskunder.

Herudover skal du selvstændigt rådgive og udvikle porteføljen af erhvervskunder på Sjælland, primært i Hovedstaden og Nordsjælland.

Personprofil

Af natur er du udadvendt, tillidsfuld, engageret og forretningsorienteret. Du har kundetække og evner således gennem inspirerende og lyttende tilgang til dine kunder at skabe gode og langvarige relationer. Du er i besiddelse af sund fornuft og kan rådgive kunder både bredt og dybt indenfor erhvervsområdet. Erfaring med ejendomsfinansiering er en fordel, men ikke en nødvendighed, da eksponering overfor mange brancher kan forventes i stillingen.

Dine kolleger oplever dig som en positiv og inspirerende person med gode samarbejdsevner, og med stor lyst til at arbejde både selvstændigt og i team.

Du er struktureret og evner at have mange bolde i luften, og gør gerne en ekstra indsats for at sikre den bedste oplevelse for erhvervskunden.

Du har lyst til at gøre en forskel, og det falder dig naturligt at arbejde i et travlt og inspirerende miljø – med fokus på kvalitet og service. Forandringsparathed og nye måder at tænke bank på interesserer dig.

Kvalifikationer

Din faglige viden er ”up to date”, og du har en solid og alsidig baggrund fra en tilsvarende stilling ligesom stærke kompetencer indenfor kredit forventes.

Ansøgning

Stillingen som erhvervsrådgiver ønskes besat snarest muligt. Ansøgninger og samtaler vil blive behandlet og afholdt løbende.

Vil du vide mere?

Har du brug for yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte områdedirektør Morten Rotvit på mobil 61402355.

Location:
Hellerup
Working hours:
Full-time
Company homepage:
http://www.saxobank.com